Landgoed Buitenzorg in Wapenveld

achterzijde nieuw Marwout_Wapenveld_Jansen Vastgoed

Jansen Vastgoed is beheerder en mede-eigenaar van Landgoed Buitenzorg in Wapenveld.  Een locatie om jeugdzorg, gezondheidszorg en onderwijs in deze regio te kunnen waarborgen.

Locatie

Groteweg 1 t/m 11,  Dreefseweg 2 inWapenveld

Projectomvang

Het gehele landgoed omvat 16 hectare (bos en bebouwing).  Op het landgoed is een werkwoonvoorziening van zorginstelling Pluryn: De Overkant. De Overkant is een kleinschalige locatie, bestaande uit twee groepen van negen volwassenen. Mensen met een licht verstandelijke beperking die met een intensieve vorm van behandeling werken aan een vervolgstap in hun leven. Pluryn ondersteunt en behandelt mensen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving.

Verder zit Campus Jeugdzorg en het Sprengen college op het terrein. Ook verhuist de locatie Isala Heerde naar Landgoed Buitenzorg. Voordat Isala kan verhuizen, vinden verbouwingen plaats aan het bestaande gebouw. Ook wordt de buitenomgeving opnieuw ingericht voor voldoende parkeergelegenheid en een veilige toegangsweg. Inmiddels zijn de diverse vergunningsaanvragen ingediend.

Status

Dit project is in ontwikkeling, enkele van de 15 panden, zijn nog te huur. Geïnteresseerd? Neem contact op met KroeseTempert bedrijfsmakelaars Zwolle.

Meer informatie

Google Maps