Businesspark Zwolle

BusinessparkZwolle

Op de A-locatie van Zwolle, tegenover het PEC Zwolle-stadion en aan de Ceintuurbaan, realiseert Jansen Vastgoed ‘BusinessPark Zwolle’. Een bedrijvenpark van 3,2 hectare waarop zes nieuwe bedrijfspanden worden gerealiseerd. Dit project draagt bij aan Zwolle’s streven om op bedrijventerrein ‘De Vrolijkheid’ de focus te verleggen van zware industrie naar een mix van bedrijvigheid en ontspanning.

Bedrijfs- en kantoorruimte

BusinessPark Zwolle wordt een modern en stijlvol bedrijvenpark, dat plaats biedt voor zowel bedrijfsruimte als kantoren. Een ideale locatie voor bedrijven die kantoorruimte combineren met bijvoorbeeld een showroom, opslag of werkplaats. Hierbij schrijft het bestemmingsplan van de gemeente Zwolle een maximum van 50 procent kantoorruimte per bedrijf voor.

Synergie

Synergie is hét uitgangspunt van BusinessPark Zwolle. De toekomstige gebruikers moeten elkaar versterken. De vestiging van Sligro Food Group en de komst van het vrijetijdscentrum staan garant voor een grote bezoekersstroom richting het park. En doordat de diverse panden architectonisch op elkaar zijn afgestemd en worden ontsloten vanuit het park, ontstaat een community-achtige setting en wordt interactie tussen de diverse gebruikers van het park bevorderd.

Een van de drukste kruispunten van Zwolle

Op een gemiddelde doordeweekse dag in april 2015 is er een etmaal lang een steekproef genomen door de gemeente Zwolle om de verkeersbewegingen te registreren op twee drukke kruispunten aan de Ceintuurbaan. Op het kruispunt Ceintuurbaan – Boerendanserdijk – Brederostraat werden liefst 45.368 verkeersbewegingen van auto’s geregistreerd. Op kruispunt Ceintuurbaan – Dokter van Heesweg – Tesselschadestraat werden 41.061 verkeersbewegingen geregistreerd.

Beschikbaarheid

Vier van de zes gebouwen zijn nog beschikbaar en worden aan de hand van de eisen en wensen van de toekomstige huurder ontworpen en gerealiseerd.Ook in gebouw B is nog ruimte te huur (vanaf 500 vierkante meter).

Meer informatie

Alle informatie rondom Businesspark Zwolle is gebundeld op de unieke website:

Businesspark Zwolle

Projectomvang (m²)

De totale omvang van het project betreft 3 hectare.

Oplevering

Gebouw A (2011)

Gebouw B (2012)

Ontwerp/architect

Fame Architecten

Status

Er zijn nog verschillende ruimtes te huur. U kunt altijd terecht bij makelaars Ten Hag en KroeseTempert voor de mogelijkheden.

ten Hag Makelaars KroeseTempert Makelaars Meer informatie

Google Maps