Trampolinepark ‘Rebound World’ op De Vrolijkheid in Zwolle

trampolinepark_Zwolle_Rebound_Jansen_vastgoedAfgelopen december opende trampolinepark Rebound World haar  deuren. Het park zit op de De Vrolijkheid in het voormalige pand van horecagroothandel Sligro aan de Ossenkamp 3 in Zwolle. En het is niet het eerste leisure-bedrijf dat zich vestigt op De Vrolijkheid.

Investeringsmaatschappij MKIS uit Dubai exploiteert het park. Zij huren het pand van Jansen Vastgoed. Het trampolinepark is de grootste van Nederland met meer dan 1500 m2 aan trampolines in alle soorten en maten. “Ook dit is een fantastische aanvulling voor Zwolle”, vindt Gerrit Jansen van Jansen Vastgoed. “De investeringsmaatschappij heeft wat onderzoek gedaan en het blijkt dat mensen wel een uur in de auto willen zitten hiervoor. Dan bedien je toch een hele regio.”  Klik hier om even binnen te kijken.

Ingang aan Ceintuurbaan

Ook Speelparadijs Djambo Kids Play is gevestigd in het voormalige pand van de Sligro. De overgebleven 1500 m2 zijn gebruikt voor het trampolinepark. Je vindt er ‘dunkruimte’ met baskets, trampolines voor trefbal, een ‘ninjaruimte’ en een ruimte voor extra hoge sprongen met valbescherming door luchtkussens. Daarnaast is aan de achterkant van het pand, aan de kant van de Ceintuurbaan, 1000 m2 bijgebouwd voor kleedruimtes, horeca en een ruimte voor bijvoorbeeld kinderfeestjes. De ingang van het park zit aan de Ceintuurbaan-zijde

Bowling-, glowgolf- en snookercentrum in Zwolle

Inmiddels staan alle lichten op groen staan voor de ontwikkeling van een vrijetijdscentrum boven de nieuwe locatie van de Sligro aan de Boerendanserdijk. Daarin komt een bowling-, glowgolf- en snookercentrum met horeca. Dit centrum zal in het voorjaar van 2017 open gaan. Rondom dit vrijetijdscentrum is Jansen Vastgoed bezig met de ontwikkeling van BusinessPark Zwolle.

 Leisureboulevard Zwolle krijgt vorm

De ambitie van de gemeente Zwolle om een leisureboulevard te realiseren op bedrijventerrein De Vrolijkheid neemt serieuze vormen aan. Zo opende zwembad De Vrolijkheid in 2012 de deuren en kunnen kinderen (en ouders) sinds 2013 terecht bij speelparadijs Djambo Kids Play. Daarnaast trekken PEC Zwolle en de volleyballers en basketballers van Landstede veel bezoekers naar het gebied. Op stapel staat nog een Foodcourt (met een Kentucky Fried Chicken, Burger King en Subway) op het terrein waar café De Vrolijkheid was gevestigd. Lekker eten kan op meerdere plekken in het gebied, zoals bij het wokrestaurant in het stadion. Nu zijn er dus twee initiatieven bij: Rebound World en Bowlen & Zo.

– januari 2017