Door grote belangstelling nu een permanente locatie voor Polestar op Hessenpoort
9 mei 2023

Door grote belangstelling nu een permanente locatie voor Polestar op Hessenpoort

Terug naar het overzicht

Polestar opent 2024 haar vijfde permanente vestiging in Nederland.

Tot die tijd kunnen bezoekers terecht bij de tijdelijke ‘Space’ voor merkbeleving en een proefrit. Jansen Vastgoed is al enkele maanden bezig met de ontwikkeling van de nieuwe vestiging voor Polestar op Hessenpoort. Later dit jaar start Aan De Stegge Twello met de bouw van de nieuwe permanente vestiging. 

Polestar, het Zweedse elektrische performance automerk breidt met een nieuwe vestiging in Zwolle haar netwerk in Nederland verder uit. De opvallende en duurzame zwarte houten kubus, gelegen langs de A28 op bedrijventerrein Hessenpoort, is een tijdelijke locatie. “De vraag van Polestar om een duurzaam pand te ontwikkelen sluit goed aan bij onze eigen visie en werkwijze. Naast dat het een uniek pand is op bedrijventerrein Hessenpoort, is het ook mooi om een internationaal bekend merk te voorzien van een vestiging in Zwolle”, aldus Gerrit Jansen, vastgoedontwikkelaar en eigenaar van Jansen Vastgoed. Nog dit najaar wordt hier gestart met de bouw van de permanente vestiging.

“Vanwege de aanhoudende belangstelling hebben we ervoor gekozen om ons permanent te vestigen in Zwolle”, vertelt Willem Baudewijns, managing director van Polestar Nederland. “Nog voordat we de permanente Space in Zwolle in de loop van 2024 kunnen openen, hebben we nu een tijdelijke Space gecreëerd waar geïnteresseerden ons merk kunnen beleven en een proefrit kunnen maken.”

De vestiging in Zwolle is net als de andere Nederlandse vestigingen tot op de millimeter ontworpen vanuit de minimalistische designfilosofie van Polestar en brengt de innovatieve en digital-first benadering van het merk tot leven. De nieuwste locatie van Polestar vind je langs de A28, op industrieterrein Hessenpoort, aan de Kleefstraat 3 te Zwolle en is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00.