Onze dochteronderneming de Creatieve Coöperatie krijgt een nieuwe naam.
25 juni 2021

Onze dochteronderneming de Creatieve Coöperatie krijgt een nieuwe naam.

Terug naar het overzicht

Gefeliciteerd met jullie nieuwe naam!

Onze dochteronderneming Creatieve Coöperatie heet vanaf nu Co! Co; ruimte om ’t te maken. Deze ruimte wordt door Jansen Vastgoed op dit moment in een nieuw jasje gestoken. Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe uitstraling.

Lees hieronder het persbericht van de Co!

DÉ CREATIEVE BROEDPLAATS VAN ZWOLLE KRIJGT EEN NIEUWE NAAM

Het begon met elf creatieve ondernemers die zich in september 2012 vestigden in een oude school aan de Esdoornstraat. De Creatieve Coöperatie was geboren. Nu bijna tien jaar later zijn daar twee locaties, ruim 225 getalenteerde ondernemers en een flinke dosis creativiteit bijgekomen. Het concept heeft zich door de jaren heen duidelijk bewezen. En bij een goed concept hoort natuurlijk een krachtige naam! Eentje die uitstraalt waar ze voor staat. Verbinding, ondernemerschap, inspiratie met een flinke dosis humor en lef.

De Creatieve Coöperatie heet vanaf nu Co! Co; ruimte om ’t te maken.

Ruimte om ‘t te maken. De nieuwe pay-off zegt het al. Al vele jaren is er ruimte geboden aan ondernemers vanuit de creatieve industrie; makers. Makers in de breedste zin van het woord. Makers van een object, product en/of idee. Maken doe je niet alleen met je handen, maar ook met apparatuur en je brein. En dit is succesvol, hier kun je ’t maken!

Wat is Co?
Co geeft makers de ruimte. Er is plaats voor kunstenaars, designers en business innovators. Voor denkers en doeners. Voor wie creatief is, en ondernemend.
Fysieke ruimte: een kantoor, een atelier, een werkplaats. Het is maar net wat je nodig hebt. Ruimte met een rafelrandje. Niet helemaal af, niet gladgestreken. Maar ruimte met karakter! Ruimte die je stukje bij beetje verovert, de jouwe maakt. Ruimte die met je meegroeit, fysiek en in je hoofd. Ieder maker een eigen plek, maar met zijn allen onder één dak.

Waarom?
Na bijna tien jaar is het tijd voor een nieuwe naam. Het begon in 2012 allemaal met een coöperatie waarbij 11 ondernemers zich aansloten. Inmiddels zijn we gegroeid naar drie locaties met 225 aangesloten ondernemers. Het is tijd om onze ruimte te claimen met een naam die profileert. “Als je aan creatieve ruimte denkt, dan denk je aan Co”. Dit verdienen onze ondernemers, want zij zorgen voor een toffe stad én voor economische groei met innovatie. Co biedt de professionele basis waar vandaan ondernemers kunnen floreren, excelleren, groeien, inspireren en innoveren.

Wist je dat?
De creatieve industrie 169 beroepsgroepen kent? Van kunstenaar tot muziekschool en meubelmaker, maar ook webdevelopers, marketeers en architecten.

Wat kun je verwachten?
Wij hebben niet stilgezeten hoor. De komende periode zullen wij daad bij het woord gaan voegen en zal je meer van ons gaan horen. Ook voor kennissessies kun je in de toekomst bij ons terecht. Een leuk event? Geen probleem. Onze locaties worden as we speak in een nieuw jasje gestoken, zodat wij straks klaar zijn voor een hoop festiviteiten!

cozwolle.nl