Dokter Stolteweg | Health Innovation Park

8025 AZ Zwolle

Verhuurd Dokter Stolteweg | Health Innovation Park

Dokter Stolteweg 60 t/m 92 vallen onder het Health Innovation Park (HIP). In deze panden zijn zorg gerelateerde bedrijven gevestigd.

Op het HIP zijn in verschillende panden nog ruimtes beschikbaar.


Begin 2019 is de complete infrastructuur rond de panden opgeleverd waarbij het terrein exclusief voor huurders en hun gasten toegankelijk is.

Daarnaast zijn NEWTON, CELE, VAN KEMPEN, GALILEI en NOBEL gerevitaliseerd en verduurzaamd.

Afbeeldingen

arrow left
arrow right

De panden zijn gesitueerd aan de Dokter Stolteweg 52 t/m 96, direct tegenover het grootste niet Academische ziekenhuis van Nederland; Isala Ziekenhuis Zwolle. Het is dan ook niet voor niets dat de bedrijven die gevestigd zijn op het Health Innovation Park zorg gerelateerd zijn.


Het Health Innovation Park bestaat uit de volgende panden: Cele, Van Kempen, Galilei, Newton, Nobel en Einstein.

De panden Newton, Cele, Van Kempen, Galilei en Nobel zijn gerevitaliseerd en verduurzaamd. Op de nominatie staat Einstein Q1 2022.


Tevens is begin 2019 is de complete infrastructuur rond de panden opgeleverd, waarbij het terrein exclusief voor huurders en hun gasten toegankelijk is geworden.


Huurders:

Gebruikers zoals fysiotherapeuten, huisartsen, privé klinieken en partijen die klinisch wetenschappelijk onderzoek verrichten vallen op het HIP precies op hun plaats. Reeds hebben o.a. Tactus, Stichting Isala klinieken, Isala hartcentrum, Slaapcentrum van de longafdeling Isala, Trombosedienst Isala, TSN verzorging & verpleging, Interakt Contour, Forte GGZ en Diagram zich gehuisvest op het Health Innovation Park.


In gebouw CELE is Brasserie GuuZs gehuisvest, waar een kop koffie of lunch genuttigd kan worden. Ook is er een kapper en een pilates studio!


Het Health Innovation Park heeft een zeer goede bereikbaarheid door de ligging langs de zesbaans ringweg N35 van Zwolle, welke direct aansluit op de A28. Tevens is het gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer middels rechtstreekse busverbindingen van en naar het Centraal Station.


Locatie en ligging