Dokter Stolteweg 68-74

8023 XK Zwolle

Te huur NEWTON

Deze locatie bestaande uit een vijftal kantoorgebouwen die zijn her ontwikkeld naar hoogwaardig en duurzaam zorgvastgoed onder de naam “Health Innovation Park”. Zoals de naam al doet vermoeden is het mogelijk de ruimtes op maat optimaal af te laten bouwen voor medisch gerelateerde bedrijvigheid. Gebruikers zoals fysiotherapeuten, huisartsen, orthodontisten, privé klinieken en partijen die klinisch wetenschappelijk onderzoek verrichten vallen hier precies op hun plaats.

Afbeeldingen

Locatie en ligging


Metrage

Gebouw C, Dr. Stolteweg 68-74 "Newton"

Begane grond ca. 216 m²  


Parkeren

Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein voor medewerkers en bezoekers, welke is afgesloten middels een slagboom. Het terrein is recent nieuw ingericht met ruime parkeergelegenheid en groen.


Opleveringsniveau

De ruimte kan naar wens van de gebruiker worden opgeleverd. Hierbij bestaat de mogelijkheid de ruimte af te laten bouwen ten behoeve van medisch gerelateerde activiteiten.

Aanvaarding

In overleg , deels per direct mogelijk.


Beschikbaarheid

Zie onderstaande pagina’s waarin per gebouw de beschikbaarheid is aangegeven. Uiteraard kijken we graag met u of we een mogelijkheid kunnen bieden die past bij de wensen van uw organisatie.


Huurprijs

Vanaf € 100,- per m² op jaarbasis te vermeerderen met BTW

€ 500,- per parkeerplaats op jaarbasis te vermeerderen met BTW  

Meer informatie