Dokter Stolteweg 68-74 | NEWTON

8025 AZ Zwolle

Te huur Dokter Stolteweg 68-74 | NEWTON

NEWTON is een van de vijf gebouwen op het Health Innovation Park. In dit gebouw is ca. 360 m² beschikbaar op de 3e verdieping.


Het gebouw is vernoemd naar de Isaac Newton. Deze Engelse natuurkundige, wiskundige, astronoom, natuurfilosoof, alchemist, officieel muntmeester en theoloog is geboren in 1643 en geldt als een van de belangrijkste wetenschappers die ooit heeft geleefd. Hij heeft de wet van de zwaartekracht en beweging bedacht, en geeft daarmee een verklaring voor beweging en krachten die niet alleen op aarde, maar ook daarbuiten van toepassing zijn.

Afbeeldingen

arrow left
arrow right

Het Health Innovation Park is een locatie bestaande uit een vijftal gebouwen die is her ontwikkeld naar hoogwaardig en duurzaam zorgvastgoed.


Zoals de naam Health Innovation Park al doet vermoeden is het mogelijk de ruimtes op maat optimaal af te laten bouwen voor medisch gerelateerde bedrijvigheid. Gebruikers zoals fysiotherapeuten, huisartsen, privé klinieken en partijen die klinisch wetenschappelijk onderzoek verrichten vallen op het HIP precies op hun plaats. Reeds hebben o.a. Tactus, Stichting Isala klinieken, Isala hartcentrum, Slaapcentrum van de longafdeling Isala, Trombosedienst Isala, TSN verzorging & verpleging, Interakt Contour, Forte GGZ en Diagram zich gehuisvest op het Health Innovation Park. In gebouw Cele is Brasserie GuuZs gehuisvest, waar een kop koffie of lunch genuttigd kan worden. Ook is er een kapper en een pilates studio!


Locatie

Health Innovation Park is gesitueerd op het Oosterenk te Zwolle, direct naast het grootste niet Academische ziekenhuis Isala Klinieken. De bereikbaarheid van de locatie is goed door de ligging langs de zesbaans ringweg N35 van Zwolle, welke direct aansluit om de Rijksweg A28 en anderzijds op de N35 richting Twente. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is ook goed, middels rechtstreekse busverbindingen van en naar het Centraal Station.


Oppervlakte

3e verdieping: ca. 360 m²


Parkeren

Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein voor medewerkers en bezoekers, welke is afgesloten middels een slagboom. Het terrein is recent nieuw ingericht met ruime parkeergelegenheid en groen.

Voor bezoekers zijn uitrijkaarten, zodat deze bij u voor de deur kunnen parkeren.


Opleveringsniveau

De ruimte beschikt over een representatief opleveringsniveau zoals zichtbaar op bijgaan de foto’s en tekening. In overleg kan het gehuurde naar wens van de gebruiker worden opgeleverd. Hierbij bestaat de mogelijkheid de ruimte af te laten bouwen ten behoeve van medisch gerelateerde activiteiten.


Energielabel

A


Aanvaarding

In overleg, op korte termijn mogelijk.


Huurprijs

Vanaf € 110,- per m² op jaarbasis excl. BTW


Parkeren

€ 500,- per parkeerplaats op jaarbasis


Servicekosten

€ 35,- per m² per jaar excl. BTW

Neem contact op met bedrijfsmakelaar KroeseTempert

Locatie en ligging