Dokter Stolteweg 76-82

8025 AZ Zwolle

Te huur Dokter Stolteweg 76-82 | GALILEI

GALILEI is een van de vijf gebouwen op het Health Innovation Park. In dit gebouw is ca. 100 m² beschikbaar verdeeld over 1 verdieping. Het gebouw is vernoemd naar de Italiaanse Galileo Galilei. Deze Italiaanse natuurkundige, astronoom, wiskundige en filosoof geboren in 1564 en werd met name bekend door zijn bijdrage aan de experimentele natuurkunde en sterrenkunde. Zo heeft Galileo Galilei bijvoorbeeld als eerste kraters en bergen op de maan waargenomen.

Afbeeldingen

arrow left
arrow right

Het Health Innovation Park is een locatie bestaande uit een vijftal gebouwen die zijn en/of worden herontwikkeld naar hoogwaardig en duurzaam zorgvastgoed. Zoals de naam ‘Health Innovation Park’ al doet vermoeden is het mogelijk de ruimtes op maat optimaal af te laten bouwen voor medisch gerelateerde bedrijvigheid. Gebruikers zoals fysiotherapeuten, huisartsen, orthodontisten, privé klinieken en partijen die klinisch wetenschappelijk onderzoek verrichten vallen hier precies op hun plaats. In gebouw CELE is een brasserie gehuisvest, waar een kop koffie of lunch kan worden genuttigd en waar de mogelijkheid is om vergaderruimte te huren.


Het gebouw Galilei is recent gerenoveerd, bij deze renovatie zijn onder andere nieuwe installaties geïnstalleerd en de buitenzijde volledig geschilderd, waardoor het gebouw beschikt over energielabel A en een frisse uitstraling heeft gekregen!


Locatie

Health Innovation Park is gesitueerd op het Oosterenk te Zwolle, direct naast het grootste niet Academische ziekenhuis Isala Klinieken. De bereikbaarheid van de locatie is goed door de ligging langs de zesbaans ringweg N35 van Zwolle, welke direct aansluit om de Rijksweg A28 en anderzijds op de N35 richting Twente. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is ook goed, middels rechtstreekse busverbindingen van en naar het Centraal Station.


Oppervlakte

Er zijn in verschillende formaten kantoorruimten beschikbaar. Onderstaand een overzicht van de verschillende kantoorruimte met huurprijs per maand incl. de servicekosten


Ruimte 106 ca. 20 m² € 375,-

Ruimte 107 ca. 20 m² € 375,-


Zie plattegrond in de brochure voor ligging van de kantoorruimten


Servicekosten

De servicekosten worden op fixed fee aan u als huurder doorbelast en dus zitten inbegrepen in de bovengenoemde huurprijs per kantoorruimte. De servicekosten bestaan onder andere uit: het gebruik van gas, water en elektra, de schoonmaak van alle gemeenschappelijke ruimten, het onderhoud en periodieke controle van installaties en glasbewassing.


Opleveringsniveau

De ruimten zijn voorzien van

  • Systeemplafond voorzien van ledverlichting;
  • Vloerbedekking;
  • Scheidingswanden;
  • Gezamenlijke toiletvoorzieningen;
  • Gezamenlijke wachtruimte voor bezoek;
  • Gezamenlijke keuken voorziening.


Parkeren

Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein voor medewerkers en bezoekers, welke is afgesloten middels een slagboom. Het terrein is recent nieuw ingericht met ruime parkeergelegenheid en groen.

Voor bezoekers zijn tegen een kleine vergoeding uitrijkaarten, zodat deze bij u voor de deur kunnen parkeren.


Beschikbaarheid

De verschillende kantoorruimten zijn per direct beschikbaar


Parkeren

€ 500,- per parkeerplaats excl. btw op jaarbasis

Neem contact op met bedrijfsmakelaar KroeseTempert

Locatie en ligging