VAN KEMPEN

8025 AZ Zwolle

Te huur Dokter Stolteweg 84-90

Deze locatie bestaande uit een vijftal kantoorgebouwen die zijn her ontwikkeld naar hoogwaardig en duurzaam zorgvastgoed onder de naam “Health Innovation Park”. Zoals de naam al doet vermoeden is het mogelijk de ruimtes op maat optimaal af te laten bouwen voor medisch gerelateerde bedrijvigheid. Gebruikers zoals fysiotherapeuten, huisartsen, orthodontisten, privé klinieken en partijen die klinisch wetenschappelijk onderzoek verrichten vallen hier precies op hun plaats.

Afbeeldingen

arrow left
arrow right

Metrage

Gebouw B, Dr. Stolteweg 84-90 "Van Kempen"

Begane grond Verhuurd

1e verdieping Verhuurd

2e verdieping ca. 252 m² alsmede ca. 305 m²

3e verdieping ca. 330 m²

Totaal ca. 887 m²   


Parkeren

Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein voor medewerkers en bezoekers, welke is afgesloten middels een slagboom. Het terrein is recent nieuw ingericht met ruime parkeergelegenheid en groen.


Opleveringsniveau

De ruimte kan naar wens van de gebruiker worden opgeleverd. Hierbij bestaat de mogelijkheid de ruimte af te laten bouwen ten behoeve van medisch gerelateerde activiteiten.

Aanvaarding

In overleg , deels per direct mogelijk.


Beschikbaarheid

Zie onderstaande pagina’s waarin per gebouw de beschikbaarheid is aangegeven. Uiteraard kijken we graag met u of we een mogelijkheid kunnen bieden die past bij de wensen van uw organisatie.


Huurprijs

Vanaf € 100,- per m² op jaarbasis te vermeerderen met BTW

€ 500,- per parkeerplaats op jaarbasis te vermeerderen met BTW    


Bekijk op Funda     

Locatie en ligging