Health Innovation Park

Bedrijfspand Jansen Vastgoed - Health Innovation Park


Dankzij de toename van innovaties presteert de Regio Zwolle economisch en maatschappelijk beter. De ontwikkeling van innovatieve producten, diensten en organisaties die bijdragen aan de verbetering van het maatschappelijk en economisch rendement van de Regio Zwolle worden gestimuleerd. Ook in het plan Health Innovation Park aan de Dokter Stolteweg in Zwolle. Wij verzorgen hiervoor de transformatie van leegstaande kantoren naar een hoogwaardig en duurzaam zorgvastgoed.

Locatie

  • Gebouw Nobel, Dokter Stolteweg 60 -66 in Zwolle
  • Gebouw Newton, Dokter Stolteweg 68 – 74 in Zwolle
  • Gebouw Gallilei, Dokter Stolteweg 76 – 82, Zwolle
  • Gebouw van Kempen, Dokter Stolteweg 84  – 90 in Zwolle
  • Gebouw Gallilei, Dokter Stolteweg 76 – 82 in Zwolle
  • Gebouw Cele, Dokter Stolteweg 92 – 96 in Zwolle

Het Health Innovation Park ligt aan een van de drukste wegen van Zwolle: de Ceintuurbaan. Op een gemiddelde doordeweekse dag in april 2015 is er een etmaal lang een verkeerstelling door de gemeente Zwolle om de verkeersbewegingen te registreren op twee drukke kruispunten aan de Ceintuurbaan. Op kruispunt Ceintuurbaan – Dokter van Heesweg – Tesselschadestraat werden liefst 41.061 verkeersbewegingen geregistreerd.

Daarnaast rijdt er elke paar minuten vanaf station Zwolle een bus naar het Health Innovation Park. Zie ook het reisschema op 9292.nl.

Reisafstand Health Innovation Park_Zwolle_Jansen Vastgoed

 Projectomvang

Er zijn zeven panden met een gezamenlijke oppervlakte van 13.552 vierkante meter.

Oplevering

Revitalisatie verwacht in 2016.

Ontwerp/architect

De Bruin Architecten

Status

Dit project is momenteel in ontwikkeling. Benieuwd geworden naar de vestigingsmogelijkheden? U kunt altijd terecht bij makelaars Ten Hag en KroeseTempert voor de mogelijkheden.

Funda ten Hag Makelaars KroeseTempert Makelaars

 

Google Maps