voor een nóg mooier Zwolle

Over ons

(her)ontwikkelen, bouwen, transformeren, revitaliseren en vastgoedbeheer

Samenwerking

Als vastgoedbedrijf ligt onze focus op projectontwikkeling. Dit bestaat uit het (her)ontwikkelen, bouwen, transformeren of revitaliseren van gebouwen. De gebouwen die op de nominatie staan voor revitalisatie worden tijdelijk verhuurd. Het beheer van onze vastgoedportefeuille wordt uitgevoerd door ons eigen team, indien nodig trekken we externe expertise aan.

We werken bij voorkeur als betrokken partner. Met verschillende investeerders trekken we gezamenlijk op in vastgoedprojecten. We ontwikkelen samen projecten voor revitalisering of renovatie.

Duurzaamheid

Duurzaamheid betekent voor ons dat wij bij iedere beslissing nadenken over hoe wij het gebouw energiezuiniger kunnen maken. Op alle mogelijke manieren willen we ons steentje bijdragen aan het klimaatakkoord van Parijs. Ons optimale resultaat is het ontwikkelen van een energieneutraal gebouw.

Zonnepanelen

Circulair

Met trots kijken we terug op het ontwikkelen van het eerste gebouw in Nederland dat gebouwd is met Madaster. Madaster is een materialenpaspoort waarin bouwmaterialen een identiteit krijgen. Als een gebouw gesloopt wordt en de materialen voor hergebruik in aanmerking komen zijn ze geen anoniem afval, maar beschikbaar als herbruikbare grondstoffen.

Met het oog op toekomstbestendig vastgoed zien we slooppanden als waardevolle donorpanden. We hebben diverse slooppanden met veel herbruikbare materialen in onze vastgoedportefeuille. Denk hierbij aan wanden, vloeren, deuren, delen van installaties of zonnepanelen die we in een database documenteren.

projectontwikkelaar jansen vastgoed

Maatschappelijke betrokkenheid

Het bouwen aan een nog mooier Zwolle doen wij ook voor de inwoners. Daarom steunen wij partijen in de culturele sector, sport, zorg en het onderwijs.