Dochterondernemingen

Ondernemen zit in ons DNA. Door de jaren heen zijn er meerdere dochterondernemingen ontstaan. Zij zijn opgericht met verschillende aandeelhouders om invulling te geven aan kansrijke locaties.

College Campus Meppel

In het voormalig kantoorgebouw van het Waterschap zijn 80 studentenkamers gerealiseerd. Met de achtergebleven kantoormeubelen zijn de studentenkamers deels voorzien van een basisinrichting. In 2021 is er een gebouw bij geplaatst met maar liefst 74 kamers. Daardoor kunnen er nu in totaal 154 kamers aangeboden worden op de campus.

De kamers van College Campus Meppel bieden woonruimte aan internationale studenten van ITEPS en ITESS van het NHL Stenden.

In gebouw 540 kunnen de bewoners gebruik maken van alle voorzieningen op de begane grond. Daarnaast kunnen ze hier elke dag terecht bij de locatiemanager. NHL Stenden heeft op de begane grond 4 klaslokalen en op verdiepingen hierboven zijn de studentenkamers, keukens en douches.

De units van gebouw 542 werden voorheen gebruikt als zorgcomplex. Deze constructie is verbouwd tot een gezellig studentenhuis met een Hollands thema. Dit gebouw heeft twee verdiepingen met douches, keukens en woonkamers. Bekijk hier de video impressie.

College Campus Meppel

College Campus Meppel

YourMeeting

YourMeeting is dé locatie voor vergaderingen tot 50 personen, één-op-één sessies of trainingen. De 12 vergaderruimtes verschillen in grootte en sfeer. Er wordt gezorgd voor een passende tafelopstelling en verschillende presentatiemiddelen.

De vergadering beginnen met een ontbijt, een lekkere lunch in de pauze of een borrel als afsluiting van de vergadering. Deze mogelijkheden worden volledig verzorgd door YourMeeting in de Brasserie. Daarnaast is de binnentuin ook een perfecte plek om even tot rust te komen.

De locatie is uitstekend bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Bezoekers kunnen gratis parkeren in de parkeergarage onder het gebouw of op het parkeerterrein aan de overkant van de weg. Bekijk hier de video impressie.

YourMeeting – Meer dan vergaderen

YourMeeting Zwolle

Co Zwolle

Co is voor makers, denkers, doeners en bouwers in de creatieve industrie. Co biedt werkplekken en ateliers verdeeld over 3 Zwolse locaties. De 225 ondernemers en studenten leveren mooie producten, initiatieven en diensten op. Als collectief van creatieve professionals vergroten ze de zichtbaarheid van de creatieve industrie. Bekijk hier de video impressie.

Co – Ruimte om ’t te maken

Co Zwolle