Dokter Stolteweg 52-58

  • Oosterenk
Terug naar het overzicht

Het Health Innovation Park is een locatie bestaande uit acht gebouwen die zijn en/of worden herontwikkeld naar hoogwaardig en duurzaam zorgvastgoed.

Einstein is een van de acht gebouwen op het Health Innovation Park. Op dit moment is er nog beperkte ruimte beschikbaar op de 2verdieping, informeer naar de mogelijkheden.

Gebruikers zoals fysiotherapeuten, huisartsen, privé klinieken en partijen die klinisch wetenschappelijk onderzoek verrichten vallen op het Health Innovation Park precies op hun plaats. Reeds hebben o.a. Tactus, Stichting Isala klinieken, Isala hartcentrum, Slaapcentrum van de longafdeling Isala, Trombosedienst Isala, TSN verzorging & verpleging, Interakt Contour, Forte GGZ en Diagram zich gehuisvest op het Health Innovation Park. In gebouw CELE is Brasserie Stolte92 gehuisvest, waar een kop koffie of lunch genuttigd kan worden.

Energielabel
A

Locatie
Health Innovation Park is gesitueerd op het Oosterenk te Zwolle, direct naast het grootste niet Academische ziekenhuis Isala Klinieken. De bereikbaarheid van de locatie is goed door de ligging langs de zesbaans ringweg N35 van Zwolle, welke direct aansluit om de Rijksweg A28 en anderzijds op de N35 richting Twente. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is ook goed, middels rechtstreekse busverbindingen van en naar het Centraal Station.

Parkeren
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein voor medewerkers en bezoekers, welke is afgesloten middels slagbomen. Het terrein is recent nieuw ingericht met ruime parkeergelegenheid en groen.

Voor bezoekers zijn tegen een kleine vergoeding uitrijkaarten beschikbaar, zodat deze bij u voor de deur kunnen parkeren.

specificaties

Dokter Stoltewg 52-58
8025 AX Zwolle

functie:
kantoorruimte, praktijkruimte
energielabel:
A
locatie:
Oosterenk

Reageren of vragen over beschikbaarheid?
Bel of mail onze vastgoedadviseur.

bel gerwout   e-mail gerwout