De bouw van de nieuwe Polestar space op bedrijventerrein Hessenpoort is in volle gang.
26 maart 2024

De bouw van de nieuwe Polestar space op bedrijventerrein Hessenpoort is in volle gang.

Terug naar het overzicht

Op een prominente plek langs de A28 breidt Polestar Nederland verder uit. De bouw van de nieuwe Polestar space op bedrijventerrein Hessenpoort is in volle gang.

“Met trots kunnen wij zeggen dat het hoogste punt is bereikt. Als projectontwikkelaar is het mooi om een bijdrage te kunnen leveren aan de realisatie van een innovatief, hoogwaardig en duurzaam pand op bedrijventerrein Hessenpoort. De voorspoedige bouwwerkzaamheden van het project en de goede samenwerking met Polestar en Aan De Stegge Twello beloven een succesvol resultaat.” Gerrit Jansen

Innovatieve space

Ter voorbereiding op de komst van twee nieuwe elektrische performance SUV’s, de Polestar 3 en 4, breidt Polestar in Nederland verder uit. Het hypermoderne gebouw voor het Zweedse automerk krijgt een klantruimte van bijna 900 m2 en wordt daarmee tot dusver Polestar’s grootste locatie in Nederland. Op dezelfde locatie, gelegen langs de A28 aan de Kleefstraat, staat nu een opvallende en duurzame zwarte houten kubus die als tijdelijke ruimte fungeert. Hier hebben velen al kennisgemaakt en proefgereden met de populaire Polestar 2. In de nieuwe Polestar Space in Zwolle kunnen bezoekers binnenkort alle drie de modellen van Polestar ervaren en proefrijden, of zich oriënteren op een Polestar Pre-owned. De nieuwe space in Zwolle is, net als de andere Nederlandse vestigingen, tot op de millimeter ontworpen vanuit de minimalistische designfilosofie van Polestar en brengt de innovatieve en digital-first benadering van het merk tot leven. Het gebouw wordt naar verwachting in september van dit jaar geopend.

Meebouwen aan duurzame groei

”De opening van de nieuwe Polestar Space in Zwolle, deze zomer, komt als geroepen, gezien de aanhoudende interesse van EV-rijders in het merk en ons snel groeiende modelaanbod”, zegt Willem Baudewijns, Managing Director van Polestar Nederland. “We kijken ernaar uit om geïnteresseerden en klanten uit de regio Zwolle en ver daarbuiten binnenkort op onze nieuwste locatie kennis te laten maken met Polestar en de elektrische performance modellen.”

Architectuur: BDG Architecten en Pieters Bouwtechniek
Bouw: Aan de Stegge Twello

© Fotografie: Janus van den Eijnden