Jansen Vastgoed biedt Frion en Partou de ruimte in Berkum.
21 oktober 2020

Jansen Vastgoed biedt Frion en Partou de ruimte in Berkum.

Terug naar het overzicht

Jansen Vastgoed ontwikkelt nieuwbouw voor Partou Kinderopvang en zorgorganisatie Frion. Zij betrekken samen het pand in Berkum waarvan de bouw onlangs is gestart.

Op de hoek van de Lorentzlaan en Erasmuslaan in Berkum komt een splinternieuw onderkomen voor kinderopvang van Partou en zorgappartementen van Frion. Het twee verdiepingen tellende pand wordt gesitueerd op de plek van de voormalige kinderopvang, in hartje Berkum. Op de eerste etage zal Frion zorgappartementen voor ouders en kinderen inrichten. Partou gaat op de begane grond een kinderdagverblijf en een BSO huisvesten. De nieuwbouw is een initiatief van Jansen Vastgoed en een tweetal particuliere beleggers die Zwolle een warm hart toedragen.

Kinderen erbij betrekken
De gecombineerde nieuwe locatie van Frion en Partou in Berkum is het resultaat van een bijzondere samenwerking. Om juist ook de kinderen zelf bij dit speciale project te betrekken organiseren de aangesloten scholen een eigen ‘bouwproject’. Leerlingen gaan een tijdcapsule begraven, krijgen een rondleiding op de bouw en geven hun eigen creatieve impressie van het toekomstige pand. Vorige week is het bouwbord onthuld, de opening van het nieuwe pand staat voor medio 2021 op de kalender.