Jansen Vastgoed wordt businesspartner van Golfclub Zwolle
25 mei 2022

Jansen Vastgoed wordt businesspartner van Golfclub Zwolle

Terug naar het overzicht

Vanaf heden is Jansen Vastgoed officieel partner van Golfclub Zwolle.

Met dit partnerschap ondersteunt Jansen Vastgoed de verdere ontwikkeling van Golfclub Zwolle. Als onderdeel van het partnerschap zal Jansen Vastgoed prominent zichtbaar zijn op de chipping area van Golfclub Zwolle en denkt het bedrijf net als de andere partners mee in de doorontwikkeling en professionalisering van de golfclub.

Betrokken partner
Gerrit Jansen licht toe, “Als Zwols bedrijf hebben we een hele hechte band met de lokale gemeenschap, we steunen organisaties en partijen in het onderwijs, de zorg en ook in de sport. Bij Golfclub Zwolle zijn we al jaren betrokken. Ik merk dat de golfclub in de lift zit en dat er mooie ontwikkelingen zijn. Dat spreekt ons erg aan en is ook vergelijkbaar met ons bedrijf; no nonsens, weten wat je kunt verwachten en samenwerken. We werken bij voorkeur als betrokken partner in plaats van als leverancier.”

Expertise en ontwikkeling
Golfclub Zwolle is zeer verheugd met de vijfde partner. Jelle Paauw zette namens Golfclub Zwolle de handtekening onder de overeenkomst. “We zijn hier ontzettend blij mee. Jansen Vastgoed is een gerenommeerd bedrijf en voor ons is het enorm waardevol dat zij zich aan Golfclub Zwolle willen verbinden als businesspartner. Golfclub Zwolle is volop in ontwikkeling en daarin beschikt Jansen Vastgoed over een hoop expertise. We zien dan ook in Jansen Vastgoed een waardevolle sparringpartner als het gaat over de verdere ontwikkeling van Golfclub Zwolle.” aldus Paauw. Met Jansen Vastgoed komt het aantal strategische businesspartners op vijf: na Arcus IT, ING Private Banking, Kroese Wevers en Arslan & partners advocaten.

Golfclub Zwolle toegankelijk voor iedereen
Golfclub Zwolle bestaat sinds 1985 en is gelegen naast de Wythmenerplas. Op het terrein van circa 75 hectare bevindt zich een 18 holes baan en volwaardige trainingsfaciliteiten. Behalve het dagelijks faciliteren van golf voor (inmiddels 1100) leden en bezoekers, heeft het clubhuis van Golfclub Zwolle een metamorfose ondergaan en is thuisbasis geworden van Brasserie de Afslag. Een open en voor iedereen toegankelijke horecagelegenheid voor terrasbezoek, lunch, diner en (zakelijke) bijeenkomsten in combinatie met een golfarrangement. Veel golfers uit de regio Zwolle hebben de weg (weer) gevonden naar de golfclub; de club heeft circa 400 nieuwe leden verwelkomd de afgelopen jaar.