Op de Vrolijkheid, tegenover het stadion van PEC Zwolle komt een bowling- glowgolf- en snookercentrum.
1 februari 2017

Op de Vrolijkheid, tegenover het stadion van PEC Zwolle komt een bowling- glowgolf- en snookercentrum.

Terug naar het overzicht

“We gaan een fantastisch vrijetijdscentrum realiseren waar de hele regio iets aan heeft. Dit centrum zal een aanzuigende werking hebben voor heel Zwolle. Dat weet ik zeker” aldus Gerrit Jansen.

Het centrum komt op de bovenverdieping van horecagroothandel Sligro aan de Boerendanserdijk. Op het dak is een parkeerdek voor 280 auto’s. Rondom dit vrijetijdscentrum is Jansen Vastgoed bezig met de ontwikkeling van BusinessPark Zwolle. Een gebied van 3,2 hectare tussen het stadion van PEC Zwolle en het vrijetijdscentrum. De familie Sun uit Groningen zal het vrijetijdscentrum exploiteren. Zij hebben ook een wokrestaurant in het stadion van FC Groningen en een wereldrestaurant in het centrum van de stad Groningen.

Ambitie Zwolle krijgt vorm
Naast het vrijetijdscentrum opende op bedrijventerrein De Vrolijkheid eind 2016 ook een trampolinepark en zijn er vergevorderde plannen voor een Foodcourt (met een Kentucky Fried Chicken, een Burger King en een Subway) op de plek waar nu café De Vrolijkheid nog staat. “Het past allemaal perfect in de ambitie van de gemeente Zwolle om in dit gebied een zogeheten leisureboulevard te realiseren. Mensen uit de hele regio Zwolle kunnen hier terecht voor vertier. Of het nu gaat om het kijken van een wedstrijd van PEC Zwolle, zwemmen, bowlen,trampoline springen of lekker eten bij het wokrestaurant. Alles kan hier.”

Feiten op een rij van het vrijetijdscentrum:
11 x Bowlingbanen
1 x 18 holes Glowgolfbaan
10 x snooker-, pool- en biljarttafels
1 x wand met meerdere dartborden
1 x restaurant ‘van steak tot sushi’ op meerdere locaties in pand
280 x parkeerplaatsen op parkeerdek op tweede verdieping