Zwartewaterallee presenteert website.
20 juni 2020

Zwartewaterallee presenteert website.

Terug naar het overzicht

De projectgroep Zwartewaterallee lanceert een nieuwe website met een visie voor de toekomst voor de Zwartewaterallee.

Lancering website
De plannen voor de toekomst van het gebied Zwartewaterallee zijn door de projectgroep en de Gemeente vertaald in een gebiedsvisie. Er gaan 1000 tot 1300 woningen gebouwd worden. Deze visie is nu te lezen op de website www.zwartewateralleezwolle.nl.

Op de website worden de plannen voor de Zwartewaterallee uitgebreid toegelicht en bewoners uitgenodigd om hun reactie te geven. Bezoekers kunnen zich abonneren op de nieuwsbrief en er is ruimte om vragen te stellen over de visie. Tevens wordt de huisstijl op de website gepresenteerd.

De lancering van de website is een van de stappen die de projectgroep zet met het oog op participatie. De volgende stap is om op projectniveau met bewoners in gesprek te gaan, fysiek of digitaal, om de stedenbouwkundige plannen verder uit te werken.

Tot slot
De website is interessant voor bewoners van de Aa-landen en Holtenbroek, maar ook zeker voor andere geïnteresseerden. Dus wilt u weten wat deze plannen zijn, wilt u op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen of uw reactie geven? Neem dan gauw een kijkje op: www.zwartewateralleezwolle.nl.

Initiatiefnemers en leden van de projectgroep Zwartewaterallee

De initiatiefnemers en leden zijn: Jansen Vastgoed, Nijhuis Bouw, Explorius, Lenferink Vastgoed, Van Wijnen, RED Vastgoed en de Zwolse woningcorporaties deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ.

Meer informatie Dat kan, ga naar: www.zwartewateralleezwolle.nl