Terug naar het overzicht

De kavels aan de Boerendanserdijk zijn een prachtige zichtlocatie voor de zakelijke doelgroep van Zwolle. Op deze locatie zijn twee bedrijfsverzamelgebouwen ontwikkeld.

Boerendanserdijk 33 – 39 Gebouw A
Het gebouw is in 2011 opgeleverd en is ontworpen door architectenbureau FAME. Op het dak liggen 480 zonnepanelen die de bedrijven van stroom voorzien.

Boerendanserdijk 41 – 45 Gebouw B
Het gebouw is in 2012 in gebruik genomen waarbij op het parkeerdek plaats is voor 270 auto’s. Het kwalitatief hoogstaande gebouw huisvest een zestal bedrijven, waaronder 10.000 m² groothandel. Op het dak van gebouw B liggen 360 zonnepanelen.

Bij dit project treedt Jansen Vastgoed op als projectontwikkelaar, vastgoedbeheerder en mede-eigenaar.

specificaties

Boerendanserdijk 33-45
8042 AE Zwolle

werkzaamheden:
bouwen
functie:
bedrijfsruimte, retail
energielabel:
A
locatie:
De Vrolijkheid
Aanbeveling
Michel Spijkerman
Sligro

“Wij zijn trots op onze vestiging in Zwolle. Samen met Jansen Vastgoed hebben we dit ruime en moderne pand van ruim 10.000m2 verkoopvloeroppervlakte ontworpen en gerealiseerd. Dit biedt ons de mogelijkheid om onze klanten nog beter van dienst te zijn en ons (horeca)assortiment verder uit te breiden.

De locatie is perfect gelegen, dichtbij belangrijke toegangswegen en goed bereikbaar voor onze klanten uit de regio. Dankzij de inzet van Jansen Vastgoed kunnen wij ons focussen op waar we goed in zijn: mensen laten genieten van lekker, goed en verantwoord eten.”