Terug naar het overzicht

Samen met Aan de Stegge Twello is er in 2019 een nieuw bedrijfsgebouw, bestaande uit kantoor en magazijn, ontwikkeld voor Hanzestrohm.

Jansen Vastgoed heeft als projectontwikkelaar opgetreden voor magazijn-/opslagruimte van 4.778 m². BDG Architecten heeft beide gebouwen ontworpen zodat kantoor en logistiek optimaal kunnen samenwerken.

Het magazijn is gasloos gebouwd en heeft een BREEAM certificering. Mede door de 1.492 zonnepanelen is het magazijn bijzonder duurzaam. Door het bouwen met een materialenpaspoort van Madaster kan het gebouw op lange termijn ook circulair ingezet worden.

Tijdlijn
2019 – Start van de bouw
2020 – Oplevering
2020 – Ingebruikname

Bij dit project treedt Jansen Vastgoed op als projectontwikkelaar, vastgoedbeheerder en mede-eigenaar.

specificaties

Popovstraat 1
8013 RK Zwolle

werkzaamheden:
bouwen
functie:
bedrijfsruimte, kantoorruimte
oppervlakte:
4.778 m2
energielabel:
A++
locatie:
De Marslanden
projectontwikkelaar jansen vastgoed
Aanbeveling
John Pannen
Hanzestrohm

“Jansen Vastgoed heeft ons tijdens de ontwikkeling en bouw van ons nieuwe bedrijfspand van A tot Z ontzorgd. Zo hebben zij de aanschaf van de grond mogelijk gemaakt, het achtergelaten vastgoed overgenomen en de nieuwe logistiek gerealiseerd. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Jansen Vastgoed, BDG Architecten, JVZ Ingenieurs, Aan de Stegge Twello en Zwaaginterieur.

Het resultaat van deze samenwerking is een nieuw, modern en indrukwekkend pand die niet alleen voldoet aan onze logistieke behoeften, maar ook aan de hoogste duurzaamheidsnormen. We zijn Jansen Vastgoed erg dankbaar voor de hulp tijdens dit proces.”