Terug naar het overzicht

Synergie voor gezondheid. Het Health Innovation Park is dé plek waar zorgspecialisten elkaar versterken en innovaties aanwakkeren voor een gezondere toekomst.

Het Health Innovation Park bestaat uit 9 gebouwen die eind jaren 80 zijn gebouwd. De gebouwen Cele, Van Kempen, Newton, Galilei, Nobel, Edison, Scriverius, Seneca en Einstein zijn tussen 2015 tot 2020 aangekocht door Jansen Vastgoed. In de loop van de jaren zijn alle gebouwen gerevitaliseerd en verduurzaamd. Door deze verduurzaming hebben de gebouwen ook allemaal een energielabel A, waarvan de meesten nog hoger. Daarnaast zijn de gebouwen Edison en Scriverius ook volledig gasloos, hebben zonnepanelen en driedubbelglas. Voorheen zaten de gebouwen Cele en Van Kempen met een brug aan elkaar verbonden. Ook waren alle gebouwen afgezet met hekken. De architect heeft een nieuw ontwerp gemaakt om het Health Innovation Park één geheel te maken.

De gebouwen op het Health Innovation Park zijn bedrijfsverzamelgebouwen voor zorggerelateerde bedrijven. Fysiotherapeuten, privé klinieken, coaches en psychologen vallen op het Health Innovation Park precies op hun plaats.

Tijdlijn
2015 – Aankoop eerste gebouwen
2017 – Revitalisatie Cele
2018 – Revitalisatie Newton, Nobel en Galilei
2018 – Revitalisatie Van Kempen
2019 – Infrastructuur vernieuwd rondom de eerste vijf gebouwen
2021 – Revitalisatie Edison
2023 – Revitalisatie Scriverius
2024 – Revitalisatie Seneca

Bij dit project treedt Jansen Vastgoed op als projectontwikkelaar, vastgoedbeheerder en mede-eigenaar.

specificaties

Dokter Stolteweg 1-96
8025 AV Zwolle

werkzaamheden:
revitaliseren
functie:
kantoorruimte, praktijkruimte
energielabel:
A+++
locatie:
Oosterenk