Jansen Vastgoed Scholtenserf
Terug naar het overzicht

Scholtenserf is een nieuwbouw project in de wijk Stadshagen in Zwolle. De 106 woningen die worden gerealiseerd zijn opgedeeld in 76 reguliere huurwoningen en 30 sociale huurwoningen.

Het vooraanzicht van Scholtenserf wordt bepaald door 20 riante, aan het water gelegen bungalows die aantrekkelijk zijn voor gezinnen. Er is veel aandacht besteed aan de architectuur. Ook door groenvoorzieningen en waterpartijen moet Scholtenserf harmonieus aansluiten op de landschappelijke en cultuurhistorische waarden van het gebied.

Woningcorporatie DeltaWonen is van plan 30 van de 106 woningen af te nemen. Dit worden sociale huurwoningen en worden op een zorgvuldige manier aan reguliere woningzoekenden toegewezen.

De 76 woningen aan de Scholtenserf vallen binnen een flexibel woonconcept gericht op mensen voor wie huisvesting lastig is. Denk aan de huizenkoper die nog even moet wachten totdat het huis klaar is. Gescheiden mensen die tot nu toe alleen buiten de stad terecht konden. Of de tijdelijk in Zwolle gedetacheerde werknemer. Mensen die om wat voor reden dan ook een korte woonperiode zoeken, maar wel met kwaliteit en comfort. Voor hen worden kwalitatief hoogwaardige huizen ontwikkelt in diverse prijsklassen.

Tijdlijn
2007 – Aankoop grond
2008 – Eerste plan ontwikkeling
2015 – Nieuwe plan ontwikkeling
2016 – In overleg met de gemeente

Bij dit project treedt Jansen Vastgoed op als projectontwikkelaar en mede-eigenaar.

specificaties

Scholtenserf
8042 PS Zwolle

werkzaamheden:
bouwen
functie:
wonen
locatie:
Stadshagen