Terug naar het overzicht

Het gebouw met buitenterrein wordt volledig verhuurd aan Volkswagen Pon Financial Services voor de verkoop van voormalige lease auto’s.

De locatie van Volkswagen Pon Financial Services heeft een eigen wasinstallatie, inspectieruimte en ruim 1.600 parkeerplaatsen.

In samenwerking met Aan De Stegge begon in 2019 de bouw van 210 m² kantoorruimte en 1.610 m² bedrijfsruimte voorzien van 38.000 m² verhard buitenterrein. Mede door de 284 zonnepanelen heeft het gebouw een energielabel A++.

Bij dit project treedt Jansen Vastgoed op als projectontwikkelaar, vastgoedbeheerder en mede-eigenaar.

 

specificaties

Steinfurtstraat 10
8028 PP Zwolle

werkzaamheden:
bouwen
functie:
bedrijfsruimte, kantoorruimte
oppervlakte:
39.820 m2
energielabel:
A++
locatie:
Hessenpoort
Aanbeveling
Marc Boere
Volkswagen Pon Financial Services

“Wij zijn in 2019 een samenwerking gestart met Jansen Vastgoed voor het realiseren van ons nieuwe complex op Hessenpoort. Op dit nieuwe complex worden ex leaseauto’s klaargemaakt om te verkopen aan autodealers en de handel. Als ontwikkelaar speelde Jansen Vastgoed een cruciale rol bij het regelen van alle benodigde vergunningen en procedures.

Daarnaast zijn ze medeverantwoordelijk geweest bij het ontwerp, de bouw en het onderhoud. De samenwerking verliep uiterst vlot en professioneel, wat resulteerde in een succesvolle vestiging waar we trots op zijn.”